5 vinkkiä sisäkissasi onnellisuuteen


Kauheasti puhutaan, että sisäkissalla ei ole hyvä olla, ja että kissojen kuuluisi päästä vapaasti juoksentelemaan pihalla... MUTTA kaikilla meillä ei ole siihen mahdollisuutta. Jotkut meistä asuvat kerrostaloissa, tai todella lähellä autoteitä tai keskellä kaupunkia. Näissä tilanteissa kissan ulos päästäminen kuulostaa kauhistuttavalta ajatukselta.

 

On sanomattakin selvää, että haluamme kissoillemme vain parasta jotta he ovat onnellisia. Joten mitä tehdä tämmöisessä tilanteessa kun ulos päästäminen ei ole mahdollista tai sitä ei halua tehdä? Keräsimme 5 hyvää neuvoa, joilla kissasi varmasti viihtyy ja nauttii päivistään sisällä.

 

1. HUOMIOI KISSAASI

Kun lähdet töihin tai kouluun, niin kissasi jää yksin koko päiväksi, joten kun saavut takaisin muista huomioida häntä. Huhuista huolimatta kissasi rakastaa sinua ja ikävöi sinua, joten osoita hänelle, että olet myös ikävöinyt häntä. Kissasi tarvitsee hellyyttä ja mikä tärkeintä, leikkikaverin, joten muista leikkiä kissasi kanssa päivittäin. Internetistä löytyy tuhansia erilaisia leluja joilla kissaasi voi viihdyttää, joista yhtenä esimerkkinä erilaiset laser osoittimet. 

 

5 Vinkkiä Sisäkissasi Onnellisuuteen

 

2. PIDÄ KOTISI SIISTEYDESTÄ HUOLTA

Kissoilla on äärimmäisen tarkka hajuaisti, ja he ovat muutenkin melkoisia hienohelmoja, joten muista pitää kotisi siistinä. Olet varmaan huomannut kuinka nopeasti juuri vaihdetut lakanat houkuttelevat kissasi nukkumaan niihin. Kissasi arvostaa puhtautta ja ollessaan sisällä kaikki päivät, on hänen paljon mukavampi nauttia päivästä siistissä kodissa ja odottaa kärsivällisesti että tulet takaisin kotiin.

5 Vinkkiä Sisäkissasi Onnellisuuteen

 

3. HANKI SISÄLLE KASVEJA

Ei tule varmaan kenellekkään yllätyksenä, jos paljastan että kissasi rakastaa kasveja ja kukkia. Sijaintia kannattaa kuitenkin harkita, sillä ikkunalaudalle laitetut ruukut saattavat vahingossa tipahtaa lattialle mikäli ikkunan takana löytyy mielenkiintoista katsottavaa. Kasvit puhdistavat sisällä olevaa ilmaa ja samalla kissat rakastavat niistä tulevaa tuoksua. Saniaiset, Rahapuut, Orkideat ovat loistavia esimerkkejä, joita kissasi tulee varmasti rakastamaan.

5 Vinkkiä Sisäkissasi Onnellisuuteen

 

4. KORKEAT PAIKAT

Jokaiselle tulee varmasti mieleen kerta, jolloin kissasi on hypännyt pöydälle, hyllylle tai ikkunalaudalle. Kissasi RAKASTAA korkeita paikkoja. Asentamalla seinääsi hyllyjä joita pitkin kissasi pääsee korkeammalle, tulee kissasi taatusti arvostamaan näitä. Mikäs sen parempaa kuin ottaa päiväunet katon rajassa ilman häiriötekijöitä.

5 Vinkkiä Sisäkissasi Onnellisuuteen

 

5. YRITÄ KÄYDÄ ULKOILEMASSA KISSASI KANSSA

Ensimmäisenä hyvä tietää, että kaikki kissat EIVÄT tykkää tästä. Jos kissasi ei yksinkertaisesti halua olla valjaissa pihalla tai se tuntuu hänestä pelottavalta, niin älä missään nimessä pakota siihen. Mutta yritä ainakin kerran, valjaita saa jokaisesta lemmikkieläin liikkeestä ja voit käydä kissasi kanssa pihalla ilman että sinun tarvitsee olla huolissasi mitä hänelle käy. Valjaiden päälle laitto saattaa tuntua alkuun etovalta ajatukselta kissastasi, mutta kun pääsette pihalle, tämä etova tunne katoaa ja seuraavista kerroista tulee jo paljon helpompia.

5 Vinkkiä Sisäkissasi Onnellisuuteen

 


 

Mikäli tykkäsit tai koit nämä vinkit hyödyllisiksi, niin älä ihmeessä anna näiden homehtua täälä! Laita kavereille näistä tietoa jakamalla tätä Facebookissa ja muissa sosiaalisissa medioissa alla olevista linkeistä. Kaikki jaot auttavat suunnattoman paljon meitä saamaan tärkeitä asioita esille, joten paina alla olevia nappuloita auttaaksesi saamaan tätäkin asiaa eteenpäin.

 

>> Tule tutustumaan tuotteisiimme täältä <<