Kissat ja terveysvaikutukset ihmisiin


Omena päivässä pitää lääkärin loitolla, mutta tiesitkö että myös kissoilla on terveysvaikutuksia ihmisiin. Moni ei tätä ole edes miettinyt, vaan on pitänyt pikkuista karvapalloa vain hellyyttävänä ja söpönä kaverina, vaikka todellisuudessa kissallasi on valtava vaikutus terveytesi ylläpitoon. Tässä muutama esimerkki rakkaan kissasi tuomista terveyshyödyistä...

kissablogi

 

 

VÄHEMMÄN STRESSIÄ, MASENNUSTA,  JA AHDISTUNEISUUTTA

Ihminen kokee päivittäin stressiä ja ahdistusta aiheuttavia asioita, joita voi aiheuttaa työt, parisuhteet, äkilliset muutokset elämässä, aikataulut, ja moni muu asia. Kotiin saavuttua onneksi perillä on odottamassa rakkauttaan osoittava ja ihana kissasi, joka on ikävöinyt sinua. Kissat helpottavat sinua keskittymään vain siihen hetkeen kun nostat hänet maasta syliisi.... Tämä helpottaa ahdistuneisuuteen, sillä mikään ympärillä oleva asia ei häiritse sinua lainkaan hetkeen. Yksinäisyyden tunteen aikana, moni kissanomistaja tuntee helpotusta oloonsa viettäessään aikaa kissansa kanssa. Keskittyessäsi rakkaaseen lemmikkiisi, unohdat hetkeksi kaikki murheesi ja huolesi. Tämän on todettu myös helpottavan masennuksesta kärsiviä. Alla oleva video kuvastaa täydellisesti kuinka ihmisen stressitasot voivat kadota kertaheitolla kissojen avulla!

 

 

SYDÄN- JA VERISUONITAUTIEN VÄHENTYMINEN

Minnesotan yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan kissat vähentävät sydänkohtaukseen kuolemisen riskiä JOPA 30%. Sydänkohtauksen saamisen riski laskee jopa 40% jos olet kissanomistaja. Kissan ollessa osa jokapäiväistä elämääsi, voi se myös pienentää veresi rasva-arvoja ja kolestroliasi... Jätä siis kolestroli-lääkkeesi vähemmälle ja vietä enemmän aikaa kissasi kanssa =) Kissan silityksellä on valtava merkitys verenpaineen laskemiseen, sillä se rauhoittaa mieltäsi ja täten laskee luonnollisesti verenpainettasi. 

Kissat Ja Terveysvaikutukset Ihmisiin

 

VAHVEMPI IMMUUNIJÄRJESTELMÄ

Kissamme parantavat meidän immuunijärjestelmää pienentämällä päivittäistä stressiä, antamalla huonoina päivinä tukea ja seuraa, sekä antamalla meille syyn nauraa ja hymyillä. Lapsen kasvaessa ympäristössä missä on kissoja, saavat he myös vahvemman immuunijärjestelmän ja heille tulee pienemmällä todennäköisyydellä eläimiin kohdistuvaa allergiaa. Myös astman saamisen riski laskee lapsen kasvaessa kissojen seurassa.

Kissat Ja Terveysvaikutukset Ihmisiin

 

KEHRÄÄMÄLLÄ LUUT EHJÄKSI

Kissat kehräävät 20-140Hz taajuudella ja tämän on tieteellisesti todistettu parantavan sekä luustoa, että lihaksia. Tämän lisäksi kissasi kehräys vähentää stressitasoa, sekä ahdistuneisuutta merkittävästi. Myös verenpaineesi laskee ja sydämesi terveys kohenee tämä avulla. Lisää tästä voi luke Wikipediasta ENGLANNIKSI tai SUOMEKSI

Kissat Ja Terveysvaikutukset Ihmisiin

 


 

Mikäli tykkäsit tai koit nämä tiedot hyödyllisiksi, niin älä ihmeessä anna näiden homehtua täälä! Laita kavereille näistä tietoa jakamalla tätä Facebookissa ja muissa sosiaalisissa medioissa alla olevista linkeistä. Kaikki jaot auttavat suunnattoman paljon meitä saamaan tärkeitä asioita esille, joten paina alla olevia nappuloita auttaaksesi saamaan tätäkin asiaa eteenpäin. Kiitos :)

>> Tule tutustumaan tuotteisiimme täältä <<