Kolme asiaa joita kissasi vihaa


Jokainen kissa on erilainen, tästä voimme olla kaikki samaa mieltä... Mutta, joissain asioissa kissat pitävät yhtä jyrkkää linjausta, kuten:

1. Päiväunet ovat välttämättömyys

2. Punainen piste seinällä on vihollinen, mikä pitää saada kiinni hinnalla millä hyvänsä

3. Kynsien ajoittainen terottaminen juuri ostettuun sohvaan pitää suorittaa mahdollisimman näkyvään paikkaan.

Mutta mitenkäs sitten asiat joista kissat eivät niin innostu? Onko niihin olemassa myös yhtenäinen linjaus? Vastaus on... Kyllä. Tässä ovat 3 esimerkkiä asioista, joita kissasi VIHAA.

kissablogi

 

1. LÄÄKKEIDEN OTTAMINEN

Lääkkeiden antaminen kissoille saattaa tuntua välillä mahdottomalta. Kissasi taistelee loppuun saakka, jotta sitä lääkettä ei tarvitsisi niellä... Tähän on koitettu monen moista konstia kuten piilotusta ja pakkosyöttöä, mutta kävi miten kävi, on tämä ehkä kaikista vastenmielisintä ajanviettoa kissallesi. Joissain tapauksissa kissasi osaa aavistaa suunnitelmasi jo siinä kohtaa kun kävelet kaappia kohden hakemaan lääkkeitä ja tietää varautua pahimpaan.

Kolme Asiaa Joita Kissasi Vihaa

 

 

2. AUTOMATKAT

Jos olet joskus kissasi kanssa autossa ollut, tiedät varmasti sen sydäntä raastavan, sielua värisyttävän huudon jonka loppua ei näy kunnes auto lopulta pysähtyy. Jotkut ovat kertoneet kansantarinoita kissoista, jotka eivät vihaisi autoilua, mutta ne ovat toistaiseksi jääneet vain huhu puheiksi. Onneksemme kissat eivät ole pitkävihaisia, joten voimme hengähtää helpotuksesta automatkan jälkeen.

Kolme Asiaa Joita Kissasi Vihaa

 

3. LIKAINEN HIEKKALAATIKKO

Tiesitkö, että kissoilla on noin 14 kertaa tarkempi hajuaisti kuin ihmisillä. Kuvittele nyt itsesi vessassa, jota et voi vetää ja se täyttyy täyttymistään. Ei mikään ihme siis, että kissat vihaavat likaisia hiekkalaatikoita. Onneksi tähän on todella helppo ratkaisu, jolla kissojemme ei tarvitse kärsiä... Säännöllinen puhdistus :)

Kolme Asiaa Joita Kissasi Vihaa

 


 

Mikäli tykkäsit tai koit nämä tiedot hyödyllisiksi, niin älä ihmeessä anna näiden homehtua täälä! Laita kavereille näistä tietoa jakamalla tätä Facebookissa ja muissa sosiaalisissa medioissa alla olevista linkeistä. Kaikki jaot auttavat suunnattoman paljon meitä saamaan tärkeitä asioita esille, joten paina alla olevia nappuloita auttaaksesi saamaan tätäkin asiaa eteenpäin. Kiitos :)

 

>> Tule tutustumaan tuotteisiimme täältä <<